Poradna Vichy Aqualia Thermal Cream UV pleťový krém 50 ml

Autor: | Vloženo: 08.06.2010 000 19:16 | Témata: Poradna Vichy Aqualia Thermal Cream UV pleťový krém 50 ml

Mastná pleť

Dobrý den, potřebovala bych vědět, zda tento krém: Vichy Aqualia Thermal Cream UV Pleťový krém 50 ml je určen na mastnou pleť. Šla jsem do lékárny, že potřebuju krém na mastnou pleť, ale s UV ochranou, neboť mi pleť, když se vrátím z venku domů, trochu pálí (to v předpokladu, že nepoužiji krém s UV filtrem). Paní v lékárně mi ho doporučila. Zmatňuje tento krém? Nebudu se přes den lesknout? Bude mi 17 let. Hodí se to pro můj věk a odpovídá vše mým potřebám? To vše jsem již s paní v lékárně probrala a ona řekla, že je pro mě nejvhodnější. Děkuji.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    9. června 2010 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    tento krém je určen pro všechny typy pleti, nicméně jeho primární funkcí není matovat pokožku. Z krémů se SPF přímo určených na mastnou pleť, které mají funkcí absorbovat přebytečný kožní maz a matovat pokožku bych doporučila tyto dva

    http://www.krasa.cz...
    http://www.krasa.cz...

    Zejména s tím Clinique mám výborné osobní zkušenosti, chrání vedle slunečního záření i před dalšími agresory, včetně znečištění pleti. I když je to trochu dražší cenová kategorie.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.