Nejlevnější nabídky (2)
Popis produktu
Parametry produktu
Recenze
Dulcia Natural pleťový krém s ovocem a Q10 50 g
- Tenhle krém je moje stálice, kupuji znovu a znovu. Výborné složení, navíc krémy s ceramidy (které bývají tak často doporučované pro hydrataci pleti) jsou spíš v menšině a ty, co existují, obsahují silikony, PEG a další nevhodné složky. Takže když Dulcia uvedla tenhle lehoučký krém s jednoduchým, ale přírodním složením, neváhala jsem a používám už dlouho.
- hydratuje
- pleť není po použití krému mastná
- stačí malé množství
- praktická pumpička
Doporučuje produkt
Výborný krém. Hustější konzistence, po aplikaci je pleť lesklá.
Nevoní mi zeleně ani po hrášku. Spíše jako Neroli, pomer...
Parametry produktu
Popis produktu
POPIS
VZÁCNÁ RŮŽOVÁ VODA, komplex ceramidů a blahodárně působící marulový a jojobový olej tvoří základ formulace. Voda z damašských růží pleť zvláčňuje, tonizuje a rozjasňuje.
CERAMIDY (LIPIDY) tvoří kožní bariéru. Udržují správnou hladinu vlhkosti a ochraňují pokožku před předčasným stárnutím.
OLEJ Z MARULOVÝCH JADER patří k nejvzácnějším olejům na světě. Je bohatý na antioxidanty, esenciální mastné kyseliny a aminokyseliny. Je nemastný, snadno se vstřebává. Pokožku účinně zvlhčuje, vyhlazuje a změkčuje. Chrání před UV zářením. Snižuje podráždění a začervenání. Svými antimikrobiálními vlastnostmi redukuje záněty včetně akné.
JEMNÝ JOJOBOVÝ OLEJ má hydratační, antibakteriální, antioxidační vlastnosti. Stimuluje produkci kolagenu, pomáhá kontrolovat produkci kožního mazu, urychluje hojení. Pokožku zklidňuje, zmírňuje záněty. Pomáhá s léčbou akné. Snižuje výskyt jemných linek a vrásek. Zlepšuje vzhled jizev. Je hypoalergenní.
VITAMIN E patří mezi nejvýznamnější antioxidanty. Má mnoho příznivých účinků - zpomaluje proces stárnutí, regeneruje kožní buňky, redukuje zánětlivé procesy, podporuje proces hojení, zmírňuje výskyt strií, léčí šupinatou a vysušenou pokožku, chrání proti UV záření, zabraňuje tvorbě přebytečného melaninu, čímž snižuje pravděpodobnost výskytu tmavých kruhů pod očima i pigmentových skvrn.
BALENÍ 50 ml
JAK POUŽÍVAT
Malé množství krému jemně vmasírujte do vyčištěné pokožky obličeje, krku a dekoltu.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
- ihned se vsakuje
- dělá matnou pleť
- přesto hydratuje
- pleť je na dotek hebká
- pro smíšenou pleť skvělý!
- hydratuje
- pleť není po použití krému mastná
- stačí malé množství
- praktická pumpička
- velmi dobře se vstřebá do pokožky a nezanechává mastný film, což je hlavně teď v létě nutnost
- dobrý podklad pod makeup
- není parfémované
- v zimě to bude chtít výživnější variantu krému, ale záleží na typu pleti
- Svěží lehký krém, svým složením vyhovuje mé lehce problematické pleti.
- Používám ho jako denní krém pod make up.
- Vůně krému není úplně můj šálek kávy, voní mi po přezrálých jahodách, ale není to nijak zásadní výtka...
- po dlouhem hledani jsem nasla krem , ktery mi na 100% vyhovuje a stav pleti se velmi zlepsil
- -
- skvele se roztira,,vytvori na pleti vrstvu,,ktera ale behen minuty zmizi,,a vsakne se beze zbytku do pleti,,,vyborne baleni,,,
- Velice příjemný a voňavý.
Doporučuje produkt
Po většině krémů, po kterých se nelesknu, mám málo hydratovanou pleť. V T-zóně mi to nevadí, ale na ostatních místech je cítit, že by to chtělo něco lepšího. Krém Dulcia s ovocem a Q10 je na moji smíšenou pokožku jako dělaný. Po nanesení se ihned vsákne, výsledkem je matná, ale vyživená pleť, hebká na dotek. Skvělý krém, jsem ráda, že jsem ho díky vzorečku z Blueberryhill.cz objevila!
Doporučuje produkt
Tento krém jsem vyzkoušela poprvé a jsem velmi spokojena, je lehký, přesto dostatečně hydratační. Mám smíšenou pleť a krém si poradí jak s místy suchými, která hydratuje a zvláční, tak s těmi mastnějšími, která se po použití nelesknou. Vůně je trochu zvláštní, ale rozhodně ne nepříjemná. Krém určitě doporučuji.
Doporučuje produkt
doporučuji i pro alergiky a problematickou pleť, sama mám s výběrem kosmetiky velké problémy, krém Dulcia mi vyhovuje
, zakoupeno v NuSpring
Doporučuje produkt
Příjemný denní krém, ideální pro použití pod make up, protože pokožku krásně vyhladí a lehce napne a aplikace make upu je poté velice snadná.
Nedráždí mou lehce problematickou pokožku, spíš bych řekla, že pupínky postupně mizí a nové se neobjevují.
, zakoupeno v NuSpring
Doporučuje produkt
velmi mi vyhovuje, stav pleti se velmi rychle zlepsil, neucpava pory
Doporučuje produkt
Výborný krém. Hustější konzistence, po aplikaci je pleť lesklá.
Nevoní mi zeleně ani po hrášku. Spíše jako Neroli, pomerančový květ. Velmi příjemná svěží vůně. Spokojenost.
jednoduše vyborny krem,,,
Doporučuje produkt
Super lehký krém. Po nanesení nemám pocit mastné pleti.:-)